lauantai 18. tammikuuta 2014

Sastamala 11.1

Oltiin viime lauantaina Maailman Ratamestarin eli Kiwin kanssa Sastamalassa SMY:n näyttelyssä. Pojan olin pistänyt kummallekkin tuomarille ulkomuotoon, petteily sai jäädä pois tällä kertaa. Itse oon tosi tyytyväinen arvosteluihin, vaikkakin se serti mitä mentiin hakeen jäi uupuun. Noh, lähetään kokeileen sitten ens kuussa Hämeenlinnaan. Tälläiset arvostelut saatiin:

Ruumiinmuoto: good
Korvat: fair
Silmät: very good
Turkin laatu: good
Rusetit: good
Harjat: fair
Päänkoristelu ja harja: good
Kunto: very good

Sij. 8/12
Tuomari: Don Payne

Ruumiinmuoto: Hyvä koko
Korvat: Lentää
Silmät: Kauniit
Turkin laatu: Hieman pehmeä
Rusetit: Hyvän kokoiset, edessä hyvät keskustat, takana avoimet
Harjat: Hyvät
Päänkoristelu ja harja: Hyvät
Kunto: Hyvä

Sij. 5/11
Tuomari: Katja Kivipuro

Oisin oottanu et Katjalta oltaisiin saatu huonompi sijoitus ja Donilta parempi, mutta ne menikin noin päin. Muuten Kiwi on tosi nätti aby, mutta oon aivan samaa mieltä siitä että sen turkki on inasen liian pehmeä (abessiinialainenhan on karkeakarvainen rotu) ja korvat hieman liian ylhäällä eli ne on lentävät. Tosi kivat arvostelut kyllä saatiin molemmilta.
Näyttelypäivän aikana ehdin kuvata Jossun ja Johan marsuja. Mun ottamat kuvat löytyy heidän blogeista. Mun osalta koko päivä oli aika rento eikä yhtään liian kiireinen. Kiitos kaikille ihanille kivasta seurasta :3

Tänään kävin Agrimarketissa ostamassa Mousselle ja marsuille Rabbit Royalea. Kyllä, ajattelin marsuillekkin syöttää sitä pelletin rinnalla. Mousselle tuo uppoo paremmin kun hyvin (ennen ja nyt), koko ruoka tuoksuu älyttömän hyvälle ja sopii marsuillekkin niin miksipä ei sitä kaikille pojille antaisi. Marsujen keskuudessa rr nousi maistuvuudeltaan varmaan kärkeen, tuolla ne mussuttaa sitä tyytyväisinä :3

Mun tekis mieli kirjoittaa lisää aihepostauksia, joten jos teillä lukijoilla on ideoita mistä, kertokaa toki :3

2 kommenttia:

  1. huh sastamalassaki elämää, terkuin sastmalassa asusteleva :D mutta hei mä jään seuraileen, kuitenki vähä erillaisempaamitä yleensä luen niin :)

    VastaaPoista