maanantai 20. tammikuuta 2014

Kanimainen postaus

Mun lauantai meni kotona löhöillessä ja kamera kädessä heilumisessa, sunnuntaina taas ryhdistäydyin ja päätin lähteä kamera kädessä Viivin kanssa pellolle kuvailemaan. Kylmä oli, mutta niinhän talvella kuuluukin olla! (okei, kyllä noi asteet vois vähän nousta) Laitan tähän postaukseen kivoimpia kuvia mitä tuli otettua. Kuvailuitten jälkeen lähettiin Viiville ja siellä sit vietinkin koko loppupäivän leikkien Vito-koiran kanssa.

Tänään ois suunnitelmissa siivoilla marsujen & pupun häkkejä sekä antaa rakkaille possuille paljon hellyyttä ◕‿◕ Oon saattanu tästä kertoo täällä, mutta mua ihmetyttää suuresti tää kanin muutos nyt kun oon ollu tosi paljon kotona ja viettäny eläinten kanssa enemmän aikaa. Siitä on tullu niin paljon 'sosiaalisempi' ja helpompi käsitellä. En voi hetkeekään olla kun toi avaa häkkinsä luukun ja pyörii mun jaloissa. Totta kai on ihan kivaa, että se nauttii huomiosta ja annan sitä sille mielelläni, mutta pelkään että se satuttaa itsensä jos tulee tuolta pois sillon kun oon koulussa. Tokiki sen häkissä on lukko, mutta en mee sanoon ettei se tajuis miten toikin aukee. :D Mamman fiksu poika<3

Oon jutellu vanhempien kanssa ja tää tulee oleen Moussellekkin hyväksi sitten tulevaisuudessa. Ollaan päätetty, että silloin kun muutetaan niin eläimet saa oman lämmitetyn rakennuksen pihaan, ajatuskin omasta kanilasta/marsulasta saa olon niin onnelliseksi ja iloiseksi etten sitä voi edes sanoin kuvailla. Koska tämähän tarkoittaa sitä että Mousse saa itselleen tyttökaverin! Sitten kun eläimet ei ole enää mun huoneessa, niiden lukumäärää voi hieman kasvattaa. Mun isä on aika pahasti alleginen tolle kanille, joka tarkottaa ettei niitä voi tähän kämppään voi ottaa enempää. Oon niin ilonen kun mietin miten tyytyväinen Mousma tulee oleen. Oon aika varma, että siitä päätöksestä on enemmän hyötyä kuin haittaa, kanille laumatoveri on tärkeä ja toi höpsö on luonteeltakin niin kiltti ja muita rakastava, kuten on tullut huomattua. Tietenkin tässä asiassa on myös ne huonot puolet. Ensiksi poika joutuu luopumaan miehisyydestään ja aina vähän leikkaukset huolettaa. Onneksi ne on vasta tulevaisuuden asioita. Toinen mietityttävä/huono puoli saattaa olla se etteivät puppelot tule toimeen toistensa kanssa. Tätä vähän epäilen, mutta kaikki on mahdollista. Se niistä tulevaisuuden asioista !

En osaa päättää tykkäänkö tästä kuvasta värillisenä vai mustavalkoisena, hmm. Tykkään kummastakin niin hirmuisesti etten osaa päättää, mitä mieltä te ootte? Värillinen vai mv?


---
Oho, teitä lukijoita on jo 40! Oikeasti aika montaa kiinnostaa meidän tylsä elämä, kiitos teille :3

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään mv kuvasta. :)
  Mietin vain tuosta 'kanilasta', et mites sit, jos sulla ei tuukaa käytyä siellä niin useasti? Tai siis kotonahan ne on näkösellä/pyörii jaloissa jne. Vähän ku koiraa pitäis pihalla häkissä niin ei oo niin paljon ihmisen kanssa samoissa tiloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin että vietän sillon enemmän aikaa kanila/marsulassa kuin itse huoneessani. Mullakun ei varmaan sillonkaan oo mitään muuta harrastusta kun pupuilut/marsuilut joten iso osa koulun jälkeisestä ajasta menisi siellä eläinten kanssa. Paksun turkkinsa takia kanienkin on kivempi siellä hieman viileemmässä huoneessa kun täällä lämpimässä, kani virkistyisi ja pomppisi enemmän, ennen kaikkea kanilaan mulla olis mahdollisuus rakentaa paljon isompi häkki/aitaus mikä täällä sisällä voi olla. Luulisin, että vaikka se sielä asuisikin huomioisin sitä aivan samalla tavalla mitä ennenkin. (:

   Poista
 2. Ihania lemmikeitä sulla!:) tämä pupunen muistuttaa kovasti entistä jänöstäni. Käy kurkkaa minun lemmikit jos kiinnostaa:) http://dontgiveupwithoutafight-iidu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihanat lemmikit sulla! Toi tausta on musta ihan jees, mutta ei mun tyylinen. (En kyllä kannata niitä ihan massa valkoisia). Kuvat on mun mielestä hyvia, mutta isompia saisivat olla.

  Omassa blogissa tänään ollut ulkoasu remppa ja nyt jostain syystä mun blogien kuvat on menny huonommiks...
  Jos silti kiinnostaa niin: http://yearinmyownway.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oot hyvä kuvaamaan! Ps. Meille syntynyt kanivauvoja joten käy ihmeesä katsomassa http://rabbits-dream.blogspot.fi/ (arvontaankin on vielä aikaa osalistua)

  VastaaPoista