Omistaja

Ruudun tällä puolella on eläinrakas yläasteikäinen nuori naisenalku.
Asun Lempäälässä ja haavenani on joskus asua omillani niin, että pystyn kasvattamaan marsuja, mhdollisesti myös kaneja tai muita jyrsijöitä.

ELÄIMET
Rakkaus eläimiin lähti jo kun olin pieni. Isovanhemmillani oli koira (joka onkin tällä hetkellä jo 15), jonka kanssa vietin aikaa, siitä lähtien lähes kaikki eläimet ovat olleet iso mielenkiinnon kohde.
Sydämessäni ison tilan vievät marsut. Kaikki marsuihin liittyvä saa minut aina hyvälle tuulelle. Ensimmäisen marsuni sain vuonna 2009. Siitä lähtien marsutta eloa on ollut korkeintaan 1kk. Tilaa sydämessäni on myös kaneille, koirille, hevosille ja jyrsijöille. Kanin sain vuonna 2012 eikä varmasti jää ainoaksi, sen verran mukavia otuksia ovat. Eläimiä tulee mulla varmaan niin kauan oleen kun vaan pystyn sellasta jotenkin pitään.BLOGGAUS
Bloggaamisen aloitin vuonna 2012 ja siitä lähtien tämä blogi on ollut elossa, tosin hieman hiljaisesti kunnes 2013 syksyllä aloin pitämään tätä blogia aktiivisena. Vieläkään postaustahti ei ole niin hyvä mitä voisi olla, mutta yritän parantaa tätä asiaa koko ajan! (:HARRASTUKSET
Harrastin kilpauintia yli 10 vuotta kunnes tänä vuonna leikkausten ja tulehdusten takia päätin lopettaa. Ratsastellutkin olen yli 5 vuotta, tosin hyvin epäsäännöllisesti. Tänä vuonna olisi tarkoitus panostaa heppailuun! Toki myös muut rakkaat eläimet ovat harrastus. Eläinten kanssa harrastan näyttelyitä, ehkä tulevaisuudessa agilityä tai esteitä. "Harrastan" myös valokuvaamista. Yritän tänä vuonna panostaa kuvauskalustoon paljon.Voisi myös sanoa, että harrastan musiikin kuuntelemista, lähes puolet ajasta jolloin oon hereillä kuuntelen musiikkia/katson tai selailen youtubea. Tykkään myös piirtää! Tokikin kavereilla ja koululla on suuri vaikutus elämääni.


   


LINKIT


Petsie
Instagram
Ask.fm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti