keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Petexpo 2014

Petexpo tuli ja meni yhdessä hujauksessa! Messuille lähdin vasta sunnuntaina koska silloin oli SMY:n marsujen näytsi. Petexpon yhteydessähän on myös lapsimessut, luomu/tuoremessut & outletmessu. Kaikki nämä kiertelin nopeesti läpi, mitään kivaa ei löytynyt paitsi maistiaisia. :D
Lauantaina käväisin Lempäälän lukiolla mätsärissä Jossun kanssa itse kameran takana. Mentiin koirapuiston kautta Jossulle ja olin siellä yötä. Sain kurkkia ihan älyttömän söpöjä pieniä marsuvauvoja, en kestä miten suloisia ne oli. Lauantailta kuvia kertyi melkein 400, niitä nyt yritän käsitellä ja heitellä flickriin.
Sunnuntaina oli aikainen herätys ja junamatka meni ihan unisena tekemättä mitään. Messarissa jouduttiin odottelemaan hetken aikaa että päästiin sisälle ja siitä sitten jonoon eläintentarkastukseen. Marsut oli terveitä eikä merkkejä silsasta löytynyt, joten lähettiin ettiin meille paikkoja. Pieni pöytä löydettiin johon päätyi mun, Jossun ja Johan boxit. Tuoleja ei ollut joten päivä meni istuskellessa lattialla.
Pojat oli kummatkin petissä ja Kiwi uml:issa. Pet ei mennyt niin hyvin kuin olisin toivonut ja pisteitä Kiwille tuli 93 ja Ceelle 92,5, silti oon ihan tyytyväinen poitsuihin ettei maistanut tuomaria. Uml:issa Kiwi sai tosi kivan arvostelun ja kunniamaininnan. Edelleen metsästetään sitä puuttuvaa sertiä, ehkä vielä joskus sekin saadaan napattua!
Jouduttiin lähtemään kesken palkintojen jaon että ehittiin junaan, mutta mukaan lähti yksi ruusuke, jonka Cee sai kauniista väristä. Kyllä väsytti illalla pitkän päivän jälkeen. Kuvia en ottanut messuilta, en oikein tiedä miksi. Ens kuussa meitä odottaa kahet näytsit, sit taitaa olla melkein puolen vuoden tauko näyttelyistä, saa mursumarsutkin olla kesän rauhassa ulkona ruohoa syöden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti