sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Lahden näyttelyn kuulumisia

Eilinen päivä meni tosiaan Lahdessa, SMY:n näyttelyssä. Matkaseura oli loistavaa, näyttelyssä oli kivoja ihmisiä, koko päivä oli oikein ihana.
Herätys oli aamulla viideltä ja Jossu tuli marsuineen meille. Kuuden aikaan lähti matka kohti Hämeenlinnaa jossa vaihdettaisiin Aidan kyytiin ja saisin laitettua pojat puluboxiin. (joka oli myös lainassa Aidalta) Siittä sitten lähdettiin jonkin ajan kuluessa autoon pakattuna sekalainen kasa marsuja. Matka meni tosi nopeesti, hyvällä seurallakin oli varmaan osansa asiaan.

Omat pojat oli aivan älyttömän nätisti pet-tuomarin käsittelyssä, jes! Itse sitten hyppäsinkin sihteeröimään veteraani urokset ja naaraat, hienoja marsuja pääsin kattelemaan :3 Chocobo sai 91p. ja Kiwi 93p. Pisteitä lähti eniten turkin kohdalla, onhan noilla nyt karvanlähtöä ja muuta kun vaihtaa karvaa tässä. Pitäisi varmaan uskaltautua pesemään Cee kunnolla että se sais ainakin vaihdettua väsyneen karvansa parempaan, senkin uhalla että karva pehmenee roimasti. Onneks sitä en kuskaa ulkomuodossa. Pojille lähti mukaan kummallekkin söpön vaaleanvioletit kumat. Ulkomuodosta me ei saatuu mitään Kiwin kanssa, kyllä me vielä joskus saadaan se kolmas serti ja poika valioitumaan!

Kuvia en matkalta ottanut vaikka olis pitäny! Kotimatkalla pysähdyttiin Aidalle ootteleen että meitin kyyti tulee hakeen sieltä ihan Lempäälään asti. Ah, ihanaa pääsin ihastelemaan isoja, pieniä, pörröisiä, abyja ja vaikka minkänäköisiä härpäkkitä Maailman marsulaan. Muutaman olisin kyllä ottanut vaikka heti mukaani, älyttömän söpöjä ja kivoja otuksia.


Eipä tässä muuta, jos joku haluaa tietää jotain pet/uml arvosteluista niin voin ne pistää toiseen postaukseen jos on tarvis (:

ps. Mulla on nykyään tumblr, en tosin osaa sitä käyttää *klicks*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti