tiistai 17. joulukuuta 2013

Itsetehdyt keksit eläimille: yay or nay?

Meillä ne ovat kaikkien mielestä yay!
Tein tässä pari päivää sitten joululahjamielessä eläimille itsetehtyjä keksejä. Marsuille että kanille noi on uponnu tosi hyvin. Marsutki jopa jaksaa nostaa niitä _niin_ painavia  etutassujaan keksin toivossa ! Hellyyttäviä otuksia :') Reseptin löysin täältä. Tosin muuttelin reseptiä niin että jätin oliiviöljyn pois ja lisäsin omenan rinnalle porkkanaa ja paistoin kahdessasadassa asteessa. Lyhyesti tiivistettynä kekseihin tuli omenaa, porkkanaa, pellavarouhetta, vettä, pellettejä ja ruisjauhoja. Kekseillä menee muutama päivä kuivua kokonaan koviksi. Meillä noi on ollu tossa kuivumassa melkein kaks päivää ja onhan ne aika kovia jo, niitä vois verrata vähän kovettuneeseen ruisleipään. Mitä kovempaa se on, niin sitä paremmin se on maistunu näille, tällä hetkellä se on ihan herkkua, loistava joululahja siis!
Oon tässä kans huomannu miten viisas toi pupu on. Se osaa avata häkkinsä ihan itte ja äänettä! Ihme kani ku availee luukkuja. Nyt sen häkin luukussa on lukko ettei se pääse tekeen tuhoja sillä välin kun oon poissa.
Myös viikonloppuna ostetut pahvit on päässy käyttöön! Ostin niitä lähinnä kuvailukäyttöön eli taustoiksi kuviin. Noi on ihan mahtavan värisiä, oon ihan rakastunu niihin<3 Nyt vaan tarvisin lisää eläimiä uhreiksi! Voisin tähän laittaa vielä kuvat kaikkien taustojen kanssa :3 
Yhteiskuvaa en pojista ollukkaan ottanu piiiitkään aikaan :3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti