sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Messuilua :3

Lauantaina (27.4.) olin Helsingissä messuilla, kiitos kaikille kivasta seurasta ! ♥ Perjantaina matkustelin Jossulle (http://kuinunelmaa.blogspot.fi/) ja olin siellä yötä c: Aamulla sitten aikaisin herättiin ja tsukutsuku junalla Helsinkiin ! Oltiin sit siellä joskus kymmenen aikoihin vaikka Riihimäellä pysähdyttiin pidemmäksi aikaa kun juuuuri meidän vaunuun tuli tekninen vika, no ei mitään ! Vaunun vaihto ja matka jatkuu ! :3 Sieltä sit suunnistettiin messariin ja heiluttiin siellä viiteen saakka :3 Itte en ostanu mitään (!!o:) Tapasin paljon kavereita ja näin. Siinä menikin mun lauantai (8 
Viikko menikin normaaliin tahtiin, koulua ja reenejä 8 kertaa viikossa. Paitsi että keskiviikko oli vapaata koulusta koska vappu ! (: Mun vappu meni aika rauhallisesti kaverin kanssa meillä. Mässättiin ja katteltiin elokuvaa etc, saihan ne hiuksetkin hieman piristävää väriä :D Viikonloppuna olikin kaksipäiväiset kisat, Tampereen avoimet.
 
Tänään pesin marsuja ja Moussen ens viikon näyttelyä varten josta meidät voi löytää ! (: Kiwi ulkomuotoon ja kaikki pettiin. Toivottavasti saadaan kivat arvostelut ja Kiwille lähetään metsästään toista sertiä ! (;

 Kohta pääseekin taas ulos marsujen kanssa ! (: Moussea oonkin pitänyt ulkona vähän väliä talven yli, tosin nyt vasta päästään ulkoileen kunnolla kun ei tuu kanillekkaan kylmä ! (:

Ens viikko ois taas sitä samaa, koulua, reenejä ja torstaina kisat + lauantaina näyttely (: 
Mitä mieltä ootte jos alan kirjoittaa postauksia jostain muustakin kun omasta elämästäni mm mielipide postauksia etc ? (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti