maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kesäloma tähän mennessä ! (:

Kesäloma alkoi kesäkuun ensimmäisenä päivänä ja saatiin todistukset, ihan tyytyväinen oon tohon, k.a n. 9. 3.6 oli lähtö Espanjaan, Calellaan kaheks viikoks uintileirille ! (: Sielä sit oltiin se kaks viikkoo ja treenattiin joka päivä 2 kertaa päivässä, viikossa yli 20h altaassa töitä, aamulla teho, illalla sit jotain muuta (: Toisen viikon tiistaina lähettiin käymään Barcelonassa ! Barcelonassa oli kivaa ja hieno paikkahan se on (: Käytiin läpi keskustan kaupat ja käytiin syömässä. Itse en sieltä ostanut mitään eikä kaduta ollenkaan. Ostin koko matkalta itselleni vain korvakorut ja pöllökaulakorun, loput olikin sitten tuliaisia. Älyttömän halpaa siel oli ruuat ja juotavat, Suomessa 0,5l pullo vaikka fantaa maksaa noin 2€ tuolla maksoi 0,8€ eli tuli sielä syötyä ja juotua vaikka mitä kun halpaa oli :D 18. päivä tultiin sit takasin Suomeen yölennolla eli se yö meni ilman unta. Kotona aamu kuudelta odotti eläimet joita vanhemmat oli hoitanu hyvin (: 


Juhannuksen olin kaverin mökillä Ensilässä. Siellä sit oleiltiin ja nukuttiin yöt teltassa (pe-su). Sieltä löyty hurjan paljon koiria kuvattavaksi ja löydettiinhän me yheltä laitsalta neljän hevosen ja varsan lauma jota tuli sit kuvailtua :3 Älyttömän suloinen otus tuo varsa, rohkeasti tuli luokse ja hetken päästä sitä sai taputella c:







Tähän mennessä kesäloma on ollut ihan huippu ! (: 3.7 ois lähtö Turkkiin perheen kanssa, eläimiä hoitaa sen aikaa tätini. Kattoo jos sieltä sit löytyis jotain kivaa mitä vois ostaa. Siellä ollaan viikko, sen jälkeen saan olla kotona ja silloin ois tarkotus käydä ottamassa napakoru jota oon oottanu jo jonkin aikaa, jee ! :3
 Elokuussa ois sit seuraava näyttely eläinten kanssa, kaikki lähtee pettiin (:(saa tulla moikkaamaan ! :D) 

Ylihuomenna ois tarkotus mennä Ninnille yöks (: Saa nähdä mitä siellä sit tapahtuu :D

 En edelleenkään osaa laittaa näitä kuvia järkevästi kun ne hyppii minne sattuu :d















2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta!:) Oon tulossa tyttömarsuni kanssa tohon elokuun näyttelyyn:);) olin myös toukokuussa nyttelyssä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten kurkkaa blogiini jos kiinnostaa: http://kkkeksimonsterit.blogspot.com

      Poista