tiistai 21. helmikuuta 2012

8D

Hohoo, vihdoin uutta tekstiä! Meillä ompi jo 10 lukijaa, kiitoksia siittä! (: Kuten kerroin käytiin tossa näyttelyissä, oli hieman erilaiset. Marsuja oli vain 4 :'D Mutta 2 omistajan voimin oltiin sielä ja päästiin jo 12. kotia kohti. Vili on Tuomarin suosikki ja sai KuMan ja pisteitä 96,5. Tuomari sanoi Viliä lurppahuuleksi :3 Kirjoittaminen on vähän jäänyt, oon ollu itte kipeenä :< Tänään aijon olla ahkera ja siivota akvaarion ja Vilin häkin. Vilille kuuluupi varmaan hyvää, tyytyväiseltä näyttää. Pojan 3. wee synttäritkin lähestyy vauhdilla! Vaihdoin kirjoituksen fonttia, mitäs pidätte? Ittellä on kauhea marsuvaavakuume, oon kattellu ja rääkännyt itseäni katselemalla marsuvaavoja :3 Mahdottoman suloisia otuksia! Kanitkin on aika namps. Ollaan Vilin kanssa touhuiltu kaiken näköistä <:

Miulla oli hoidossa sedän 8 kk chihu uros. Übersuloinen ja pieni! Sain siittä muutaman hyvän kuvankin :3 Laittelen tänne kun vaan ehdin. Mainostusta, meitin kuvia löytää täältä.

Jaa a, keksisinkös vielä jotain? Hmm. Alkaa juttu loppua :'D Mutta, seuraavat näyttelyt ois näillä näkymin toukokuussa, silloin poika meneekin jo veteraaneihin. Mihin se aika menee? Äskenhän tuo oli vielä pieni karvapallo.

Siinä taisi olla kaikki tällä kertaa :o Mutta kiitos jopa 10 lukijasta!

1 kommentti: